Wat zijn de voordelen van frambozenbladthee?

In de eerste plaats heeft het een unieke smaak en aroma die ik graag met mensen deel. Zelfs Wat Zijn De Beste Kurkuma Capsules is een testrun waard.

Frambozenbladthee zijn zeer veelzijdig, ze kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan dingen, en het is mogelijk om veel verschillende variëteiten te brouwen, en in sommige gevallen, om een grote verscheidenheid aan verschillende smaken in één thee te hebben. Ik probeer frambozenbladthee te brouwen voor mensen die geen toegang hebben tot de beste thee's over de hele wereld, omdat ik denk dat ze ervan zullen genieten. Er zijn zo veel geweldige smaken in deze thee, is het onmogelijk om ze allemaal te proberen. Frambozenbladthee zijn ook erg goed als afternoon tea of een after-dinner thee, omdat ze rijk zijn aan antioxidanten en een hoog alcoholgehalte hebben. Ik hoop dat je deze thee te proberen zodra je het vindt. Als u vragen heeft over mijn proeverij techniek, de thee zelf, of de verschillende variëteiten, laat het me weten in de comments. Ik heb deze thee meerdere malen gebrouwen, dus ik kan een beetje zeggen over hoe ik het doe. Als ik klaar ben met het brouwen van de thee, doe ik het in mijn urn. Het is dus zeker nuttiger dan Vitamine B Huid. Ik vul het met ijs en laat het op kamertemperatuur voor 3-4 dagen. Het moet afkoelen voordat het proeft. Ik drink het onmiddellijk na het koelen. Vervolgens giet ik het in een grote pot en breng de temperatuur naar het kookpunt. Zelfs frambozenthee kan een proefrun zijn. Een theepot met een temperatuur van 140 graden F moet een kopje thee van ten minste 70 graden F opleveren. Als de thee niet kookt, moet de temperatuur tot 160 graden F worden gebracht om het kookpunt te bereiken. Dit is de ideale temperatuur voor alle theebladeren en de thee blijft fris en helder. Dit is de manier om de beste proeverij en best smakende zwarte thee te maken. Toen ik begon met het maken van dit recept zou ik het in de koelkast, wacht 30 minuten, en dan giet het uit en laat de pot thee afkoelen. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn om een verse theepot te drinken. Na ongeveer een half uur is de thee nog steeds behoorlijk stomend, en ik kon zien dat het water is heel warm. Dus ik verwijderde de bladeren en zet ze in de theepot om af te koelen een beetje. Nu moeten de bladeren volledig koel zijn en nog steeds de beste smaak hebben. Dan giet ik het in de koelkast. Na ongeveer een uur, en de theepot is afgekoeld, giet ik de bladeren uit. Als uw thee heeft een zeer hoog alcoholgehalte zult u waarschijnlijk willen laten afkoelen meer. Nu dat de bladeren volledig zijn afgekoeld, voeg ik een beetje honing (1 theelepel) aan. Als de thee thee is erg warm en niet echt cool in de koelkast, zal het snel moeten worden geserveerd.