Waarom zijn er zoveel verschillende frambozenbladthee?

het is omdat de smaak van verschillende soorten thee veel variëren en ik kan de smaak veel veranderen tijdens het brouwproces. Wanneer u de thee brouwt, zal het ook het aroma veranderen, enzovoort. Er zijn vele soorten thee beschikbaar, elk met hun eigen smaak en de meest populaire zijn: groene thee, zwarte thee en oolong thee. Als je weet hoe je een bepaald type thee brouwt, heb je een voordeel, maar je nog steeds verschillende kwaliteiten van een thee proeven door het te drinken en door de verschillende soorten thee te proeven.

Wat voor thee brouw je?

Ik ben niet echt een theeschenkerij, ik maak een aantal van mijn eigen thee en ik drink veel thee (ongeveer één tot twee thee per dag). Je zou kunnen denken dat een persoon die geen thee brouwt geen interesse heeft in thee, maar als je thee brouwt, helpt het je om veel verschillende kwaliteiten thee te proeven, en krijg je de kans om de theecultuur een stuk beter te ontdekken en te begrijpen. Dat maakt het zo'n goede ervaring voor mij. Bekijk het rapport Lumen Beamer experience report. Ik brouw allerlei theeën, soms veel, soms niet. Ik hou niet van het maken van thee met te hoge percentages van ingrediënten en andere mensen zijn meestal verbaasd hoe goed sommige van mijn thee is, vooral als ik drink het met mijn vrienden. Ik ben ook een grote fan van de oude en nieuwe manieren van het brouwen van thee, zoals steeping voor 10 minuten of meer, met behulp van een speciale methode en veel water. Voor mij zijn dit allemaal de meest interessante en effectieve methoden. Ik heb ook geprobeerd om wat thee te brouwen met veel kruiden, maar meestal is het niet een zeer goede ervaring, want ik ben niet goed in het maken van thee met kruiden.

Ik weet niet zeker of dit maakt me uniek, maar ik ben er zeker van dat de wereld vol is van mensen zoals ik, die genieten van een andere manier van het brouwen van thee. Ik ben er zeker van, dat als ik een beetje meer actief in mijn blog, misschien iemand zou dit interessant vinden. Maar ik ben ook een erg druk persoon. Ik denk niet dat ik genoeg kan schrijven in een korte tijd. Dus als u een suggestie voor meer informatie over het brouwen van thee met kruiden, laat het me weten! Bedankt. De foto hierboven is een foto van een thee die ik gebrouwen met munt. Ik voegde wat meer kruiden die ik graag de smaak van. Ik vind ze leuk omdat ze anders zijn dan de munt. Ik denk dat munt geeft een mooie smaak en geur. Ik heb meer munt toegevoegd dan mijn eigen munt. Het smaakte ook beter. Ik brouwde de hele thee met 1 el munt en 20 ml water, en het duurde 2-3 minuten. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Dit kan echt interessant zijn als je het vergelijkt met frambozenthee vergelijk. Ik hoop dat ik in staat zal zijn om een goede thee te brouwen voor mezelf, zoals het is gedaan.