About us

Ik heb dit altijd al willen doen omdat deze thee een unieke mix is van een heleboel verschillende noten. Dus ik heb uren besteed aan het creëren en perfectioneren van deze prachtige mix van thee.

Als je van mijn thee houdt, kun je me steunen met mijn Patreon, mijn Paypal of mijn Amazon-account! Ik heb met behulp van de volgende thee in mijn thee drinken sessies (deze lijst is niet uitputtend) in mijn persoonlijke home-gebrouwen, DIY thee. Ik weet zeker dat ik heb een aantal weggelaten, dus als je weet van andere thee, laat het me weten in de comments! Rijpe Raspberry Leaf Thee - Dit is mijn favoriete thee, want het heeft de perfecte zoete frambozen smaak, maar de meest verbazingwekkende smaak, en de perfecte gladheid. Ik heb altijd al deze thee willen maken, en nu ben ik er trots op te kunnen zeggen dat ik in staat ben om! Koffie lavendel lavendel thee - Deze thee is ook mijn favoriet en ik vind het een mooie thee te drinken! Het meest unieke deel van de smaak is de smaak van de lavendel.

Ik ben geboren in 1993 in de stad Nijmegen in de staat Nederland, nu noemen we het "Nederland." Nederland ligt in het noorden van het Midden-Oosten. Het gebied hier in de buurt is zeer dicht bij de Perzische Golf en de Golf van Oman. Dit is ook het gebied waar ik ontmoette en werd goede vrienden met de eigenaar van deze blog.

Sinds 2011 woon en werk ik in Amsterdam. Mijn vorige beroep werkte in marketing. Maar nu ben ik in de rol van een freelance schrijver. Als je advies nodig hebt, vraag het dan. Dit is mijn eerste blog. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik schrijf als een normale zaak. Ik heb altijd al een website willen maken.

Ik ben bezig met mijn eerste blog dus hier is het.

Ik heb veel ervaring omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in thee, maar ik heb nooit theeexpert willen worden. Mijn interesses veranderden toen ik begon met het lezen van thee blogs en de thee blogs van andere mensen. Daar ontdekte ik de grote wereld van rauwe thee, dat er zo veel prachtige thee om uit te kiezen en zelfs thee bloggers die ik graag te ondersteunen en te delen met mijn lezers.

Dus begon ik blogs, boeken en recepten te lezen, die je laten zien hoe je deze theerecepten maken. Ik kijk altijd uit naar het lezen van de thee recepten die worden gemaakt door mensen van over de hele wereld. Ik ben altijd op zoek naar geweldige tips, hoe groene thee te gebruiken en hoe je je thee recepten te verbeteren. Vandaag ben ik hier om de beste tips en trucs die u gebruiken om het beste uit je thee te delen. Hoe meer je weet hoe je een geweldige thee te maken, hoe beter je thee zal proeven.

Carrière

Toen ik klaar was met school, besloot ik dat ik wilde een blog over thee te maken en ik heb mijn weg gewerkt door de verschillende soorten thee om een goede gids te vinden. Ik hoop dat dit nuttig voor u is.

Voor deze serie ga ik me richten op de Pu-erh thee die ik thuis gebruik. Er zijn veel verschillende pu-erh thee die ik heb gebruikt in het verleden, en ik dacht dat het een goed idee zou zijn om een diepgaande blik op een aantal van de gemeenschappelijke thee die ik heb gebruikt. Om de thee te vinden waar ik graag over wil praten, heb ik online wat onderzoek gedaan naar de geschiedenis van pu-erh thee en heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk foto's en informatie over deze thee te vinden.

Toen ik deze blog in 2012 begon, gebruikte ik om de theewinkels in mijn land (Nederland) te bezoeken. En voor twee jaar heb ik naar deze winkels en ik was zo blij om te zien dat deze thee zijn niet alleen heerlijk, maar ook vrij duur! Ik vroeg me af of het ok is om mijn ervaring te delen in de Blog. Dus vroeg ik mijn Nederlandse vriend "Ben ik toegestaan om te posten op deze blog" en ze vertelde me dat "Nee je niet" en ik weet dat "nee" is niet een absolute. Maar ik durfde er niet aan te denken. En natuurlijk, als je meer wilt leren over thee en hoe ze proeven kun je me daar altijd naar vragen en ik zal je graag vertellen wat ik heb meegemaakt en hoe het is uitgepakt. Dus mijn vriend zei: "Nee het is OK" en ik denk dat ik kan zeggen dat haar mening is niet de enige over dit. Ik kan ook zeggen dat ik mijn ervaring niet zal delen.